Matematik

parameterfremstilling

02. oktober 2023 af ana9191 - Niveau: A-niveau

hjælppp


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2023 af SuneChr

Løs
4 + 3t = 2 + 2s
3 + 2t = 6 - 3s
Indsæt til sidst t i l eller s i m


Svar #2
02. oktober 2023 af ana9191

#1

Løs
4 + 3t = 2 + 2s
3 + 2t = 6 - 3s
Indsæt til sidst t i l eller s i m

skal jeg isolere t og s i de her ligninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2023 af mathon

\small \begin{matrix}\textup{dvs}\\&& 2s-3t=2\\&&3s +2t=3 \end{matrix}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2023 af mathon

\small \textup{Kontrolberegning:}

                                              \small \textup{solve}\left ( \left\{\begin{matrix} 2s-3t=2\\&,\left \{ s,t \right \} \\ 3s+2t=3 \end{matrix}\right. \right )


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.