Matematik

Tallinje hjælp

04. oktober kl. 10:07 af silaskronborg - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en tal linje, hvad er det næste tal: 55 50 45 30.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober kl. 17:14 af SuneChr

a1 = 55
a2 = 50
a3 = 45
a4 = 30
...
an = - 5/3n3 + 10n2 - 70/3n + 70
Skal vi tro på forskriften, skal  a5 = - 5


Skriv et svar til: Tallinje hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.