Matematik

Stamfunktion

30. oktober 2023 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en som ville hjælpe med b i den her opgave? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2023 af peter lind

Vis at g(x) > 0 for 0<x og g(0) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2023 af ringstedLC

b) For en voksende funktion gælder:

\begin{align*} f(x) &= (...)\;\textup{vokser}\Rightarrow f'(x) > 0 \\ G(x) &= (...)\;\textup{vokser}\Rightarrow G'(x)=g(x) >0\;,\;x>0\;,\;g(0)=0 \end{align*}


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.