Matematik

funktion og given punkt

06. januar kl. 10:11 af Simlars - Niveau: A-niveau

Hej har brug for hjælp med denne opgave

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar kl. 10:17 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar kl. 10:20 af mathon

Tangentligningen i punktet \small \left ( x_o,f\left (x_o \right ) \right )
er
                 \small y=f{\, }'(x_o)\cdot \left ( x-x_o \right )+f(x_o)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar kl. 10:21 af mathon

                 \small f{\, }'(x)=2\cdot e^x


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar kl. 11:11 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: funktion og given punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.