Matematik

Parameterfremstilling

11. februar kl. 13:13 af ss15 - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogen som kan hjælpe? Jeg ved, at P er (0,-2) men hvad med retningsvektoren?

Vedhæftet fil: i dag.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar kl. 13:22 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar kl. 13:24 af mathon

\small \textup{Retningsvektor}\;\; \overrightarrow{r}=\begin{pmatrix} 1\\2 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar kl. 14:05 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Linjens ligning} &:\quad y \!&&= ax+b \\\textup{har param.-fremstillingen} &:\binom{x}{y} \!&&= \binom{0}{b}+t\cdot \binom{1}{a}\;,\;t\in\mathbb{R} \end{align*}


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.