Matematik

Integralregning

20. februar kl. 00:19 af Quarr - Niveau: 9. klasse

Kan I hjælpe mig?

Vedhæftet fil: integraler.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar kl. 00:33 af SuneChr


Benyt indskudssætningen     \int_{a}^{c}=\int_{a}^{b}+\int_{b}^{c}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar kl. 06:47 af Martin2Holte

Tænk på en bil som skal køre fra -2 til 9.

Den bruger 7 liter fra -2 til 1, 4 liter fra 1 til 3 og 4 liter fra 3 til 9.

Hvor mange liter bruger den på hele strækningen fra -2 til 9 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar kl. 13:18 af mathon

                       \small \int_{1}^{9}f(x)\mathrm{d}x=\int_{1}^{3}f(x)\mathrm{d}x+\int_{3}^{9}f(x)\mathrm{d}x=4+4=8


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.