Matematik

"Bestem?"

09. marts kl. 19:12 af hfstudentt - Niveau: C-niveau

Hej. Tænker I, at det i opgave b ville være okay, hvis jeg blot bestemte tallene a og b ud fra den graf af funktionen, jeg har lavet i hånden. Der kan jeg jo aflæse, at a= 0,5 mens b=4. Eller skal jeg bruge en formel til det. Der er jo nemlig også formlen: a=y_2-y_1/x_2-x_1 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts kl. 19:33 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts kl. 19:36 af ringstedLC

b) Det må være valgfrit!


Svar #3
09. marts kl. 19:56 af hfstudentt

Det tænker jeg nemlig også. Men i løsningsforslaget er det beregnet vha. formlen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts kl. 22:02 af SuneChr


Løs
 (I)  - 2a + b = 3
(II)    6a + b = 7

Gang (I) med 3 og læg (I) og (II) sammen.


Skriv et svar til: "Bestem?"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.