Matematik

Hjælp

12. marts kl. 15:11 af Lalode - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med denne opgave, men kan slet ikke finde ud af hvordan jeg skalløse den. Er der en som kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Maat.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts kl. 15:23 af Eksperimentalfysikeren

Vælg ét af punkterne som udgangspunkt, lad os kalde det Q Find de to vektorer, der går fra dette punkt til hver af de andre to. Dem kalder vi u og v.  Parametrene kaldes s og t.

Parameterfremstillingen får du så af: P = Q+su+tv.

De navne, jeg har givet her (Q, u og v) skal du ikke bruge, men jeg vil ikke bestemme, hvilket punkt, du bruger som udgangspunkt. Det er op til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts kl. 16:01 af AMelev

Opgaven


Svar #3
12. marts kl. 17:44 af Lalode

Sådan her?

Vedhæftet fil:Para.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts kl. 20:48 af ringstedLC

#3 Der er to "ups'er"!


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. marts kl. 20:48 af ringstedLC

\begin{align*} x_C &= x_A \\ {\color{Red} \alpha }&= \begin{pmatrix}x_A\\ y_A\\ z_A\end{pmatrix}+ s\cdot \begin{pmatrix}x_B-x_A\\ y_B-y_A\\ z_B-z_A\end{pmatrix}+ t\cdot \begin{pmatrix}{\color{Red} x_C-x_A}\\ y_C-y_A\\ z_C-z_A\end{pmatrix} \;,\;\left \{ s;t \right \}\in \mathbb{R}\end{align*}

Planen og punktet må ikke hedde det samme. Desuden bør det angives hvad parametrene kan antage af værdier.

NB. Skriv en beskrivende titel!


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts kl. 23:50 af SuneChr

# 5   Der er én "ups" !
     {s ; t} ∈ R
 

s og t er elementer i R                s ∈ R  ∧  t ∈ R
     men
{s ; t} er en delmængde af R      {s ; t} ⊆ R   


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. marts kl. 10:51 af ringstedLC

#6 Tak for rettelsen!


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.