Dansk

Dansk mundtlig eksamen... Hjælp

13. juni 2011 af Line123L (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg skal op i mundtlig dansk her på torsdag. Min klasse er oppe i B-prøven, som vil sige, at du har trukket på forhånd og har de 3 uger op til at forberede dig. A-prøven, hvor du trækker, når du kommer op og har 40 minutter forberedelse.
Jeg har trukket ''Kærlighed og den svære kærlighed'' :-) Jeg har valgt at gå op i Anna Davids sang ''Fuck Dig'' fra 2005, da den kommer ind på mange punkter som alle går igennem, når man er involveret i kærlighed og har det svært. Jeg har lavet en lyrik analyse af sangen og fotæller om den, når jeg skal op i de 10 minutter. Jeg skal dermed også perspektivere. Jeg perspektivere til et ''digt, der hedder: ''At elske'', som er skrevet af Klaus Rifbjerg. Jeg perspektivere dermed også til mig eget liv eller virkelighedens liv, hvor jeg vil snakke om piger generelt.


- Hvis i har nogle gode fif, eller har været oppe i det samme, kender til digtet eller meget til Anna David eller sangen, har nogle gode fif mht min perspektivering eller sangen, eller i selv har været ude for Den svære kærlighed eller bare kærligheden... Så kom med nogle gode historier. Eller hvis i bare har nogle gode fif til Dansk mundtlig, godt ordforråd eller lign. Så kom endelig med det, har brug for det. På forhånd tak :-).

God 2-pinse dag til jer alle...


Skriv et svar til: Dansk mundtlig eksamen... Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.