Matematik

PROCENT IGEN!

21. september 2014 af Zaynab191 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej kan nogle hjælpe mig med disse to opg jeg har allerede prøvet selv men ville lige se om det er rigtigt. Kan i evt. skrive facit med :) Taak

1) En båndoptager til 2480 kr sælges under udsalg med 20% rabat. 

Hvor meget kunne man spare? og hvad er udsalgsprisen?

2) Det højest noterede tempo i stepdans udførtes af englænderen R. Castle i 1973. 1440 step pr minut! 

Hvor mange bliver det pr. sekund? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af Snaaaaaaaaske (Slettet)

1) Hvor meget kunne man spare?
2480*0.2 = 496 kr.

Hvad er udsalgsprisen?
2480-496 = 1984 kr. 

2)Hvor mange bliver der pr. sekund
1440/60 = 24 step pr. sekund
 


Skriv et svar til: PROCENT IGEN!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.