Matematik

Bestem c, således at andengradsligning 3x^2-8x+c=0 kun har en løsning.

17. december 2014 af perturbatrix (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Bestem c, således at andengradsligning 3x^2-8x+c=0 kun har en løsning. Jeg har prøvet at regne den og jeg fik så: D=b^2-4ac D=(-8)^2-4*3*c D=64-4*3*c D=0 D=64-4*3*16/3 Kan det passe, at c er 16/3?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

Svar #2
17. december 2014 af perturbatrix (Slettet)

tak ;)

Skriv et svar til: Bestem c, således at andengradsligning 3x^2-8x+c=0 kun har en løsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.