Matematik

Matematik A hjælp!

31. marts 2015 af fasolka (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion er givet ved f(x)=x3-6x2+9x+1. Bestem de to værdier af k, for hvilke ligningen f(x)=k har præcis 2 løsninger.

Er det ikke noget med at differentere og løse andengradsligning? Jeg forstår ikke hvad de eksakt spørger om :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2015 af PeterValberg

Bestem f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik A hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.