Fysik

isoler t i formlen Rt=Ro(1+a(t-to))

01. september 2015 af stefannm (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens. 

sidder med en opgave hvor jeg skal finde "t". problemet er jeg simpelthen ikke kan få isoleret "t" i  formlen: Rt=Ro(1+a(t-to))

håber nogen kan hjælpe, hurtigst muligt :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2015 af mathon

                             R_t=R_o+R_o\cdot \alpha (t-t_o)

                              t-t_o=\frac{R_t-R_o}{R_o\cdot \alpha }

                              t=\frac{R_t-R_o}{R_o\cdot \alpha }+t_o


Svar #2
01. september 2015 af stefannm (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: isoler t i formlen Rt=Ro(1+a(t-to))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.