Matematik

Opgave i mat a

15. februar 2016 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven er vedlagt på forhånd tak. 

Vedhæftet fil: opgave 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. februar 2016 af Hansen5000 (Slettet)

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2016 af PeterValberg

desolve(y'=0.2x(1-y) and y(0)=0.3,x,y)

Løs herefter ligningen f(x) = 0.5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2016 af Soeffi

#0.


Svar #5
16. februar 2016 af Hansen5000 (Slettet)

Hvordan vil det se ud, hvis man skulle beregne det i hånden. 


Svar #7
16. februar 2016 af Hansen5000 (Slettet)

Kan du beregne den for mig?

Tak på forhånd!!!

Skriv et svar til: Opgave i mat a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.