Matematik

Formlen: F = 1,8 * C + 32

29. marts 2017 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Hej.

Hvordan beskriver man formlen med sine egne ord. 

Her er formlen: 

F = 1,8 * C +32

Tak på forhånd ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af mathon

Fahrenheit-temperaturen er lig med Celcius-temperaturen ganget med 1,8 + 32.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2017 af SuneChr

.SP 2903171436.PNG

Vedhæftet fil:SP 2903171436.PNG

Skriv et svar til: Formlen: F = 1,8 * C + 32

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.