Matematik

Bestem lægden af kanterne

05. januar kl. 19:30 af MagnusPins - Niveau: B-niveau

Hejsa Hvordan vil jeg beregne Opgave c
Opgave a(

solve({10 = r*(1 - Cos(v/2)), 39.25 = 2*r*Sin(v/2)}, {r, v});
 =
               {r = 24.25703125, v = 108.0052201}

)
Opgave b(

A = 24.25703125^2*(Pi*108.0052201/360 - 1/2*Sin(108.0052201));
 =
                        A = 274.7898612

)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar kl. 19:36 af ringstedLC

Vedhæft et godt billede af hele opgaven!


Svar #2
05. januar kl. 19:38 af MagnusPins

Undskyld forstyrrelsen har fundet ud af svaret


Skriv et svar til: Bestem lægden af kanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.