Matematik

isoler reducer

07. april 2011 af hej5 (Slettet)

Hej har problemer med nogle opgaver og det er aller mest parenteserne der volder problemer.

opgaverne er følgende: 

Reducer udtrykket a(a+b)-2a2+b(a-b) og

isoler n i formlen s=5(n-4)+r

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du må vende tilbage til dit gamle indlæg. Det her dovenskab får du ikke meget ud af.

Og lad være med at oprette tråde, bare fordi svaret i din gamle tråd ikke lige passer dig! Skriv dit reduceringsstykke ordentligt op!


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2011 af TorbenA (Slettet)

1) Gang ind i parenteserne og træk leddene sammen. Du får måske -a2 + 2ab - b2

2) Gang ind i parentesen og sørg derefter for, at n står alene på venstre side af lighedstegnet ved at addere, subtrahere gange og dividere med samme tal på begge sider. Det bliver måske n = (s - r)/5 + 4.


Svar #3
07. april 2011 af hej5 (Slettet)

 Dulugtergrimt@ forstår ikke hvad du mener med det,, det er sådan opgaven lyder


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

a(a+b)-2a2+b(a-b)

Det markeret med fed er helt tydeligt bare kopieret fra et word-dokument eller et udslag af dovenskab. Det kan enten betyde 2a2 (hvormed udtrykket ændrer slutresultat) eller 2a2 hvor du ganske enkelt har været for doven til at sige 2*2*a = 4a.


Svar #5
07. april 2011 af hej5 (Slettet)

 nhå okay undskyld ja regnestykket lyder:

a(a+b)-2a^2+b(a-b) UNDSKYLD!


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. april 2011 af TorbenA (Slettet)

#4 Vær nu sød. Knægten er kun 13 år :-)


Svar #7
07. april 2011 af hej5 (Slettet)

 men altså er der nogen der vil hjælpe mig? er helt på bar bund her!


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. april 2011 af NejTilSvampe

gang ind i parentesen og brug kvadratsætningen. Slå "Kvadratsætning" op hvis du ikke ved hvad det betyder.


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. april 2011 af TorbenA (Slettet)

#8 Eller brug #2


Skriv et svar til: isoler reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.