Matematik

hjælp!

10. april 2011 af aandersen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(4x+1) * (x^2-1) = ??

(2x^2 + x - 5) * (2x) =??


Svar #1
10. april 2011 af aandersen2 (Slettet)

4x^2 + x^2 - 4x - 1

2x^2 + 2x - 10x


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2011 af AskTheAfghan

#2

Det er ikke helt korrekt.

(4x+1) * (x2-1)          =    4x·x2    +    4x·-1    +    1·x2    +    1·-1      =   4x3 - 4x + x2 - 1

(2x2 + x - 5) * (2x)     =   2x2·2x     +    x·2x    -    5·2x                      =    4x3 + 2x2 - 10x


Svar #3
10. april 2011 af aandersen2 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen. :-)


Svar #4
10. april 2011 af aandersen2 (Slettet)

er 2x^2 + x^2 = 2x^3?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2011 af AskTheAfghan

Nej. 3x2


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.