Historie

komparativ analyse af arbejder og landarbejderfamilien!

12. april 2011 af Mis Jensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

HjÆÆÆÆLP! Jeg står overfor at lave en komparativ anylyse af arbejder og landarbejdernes opdragelse af børene og kvindenrollen... Det skal afleveres imorgen aftnen, har virkelig brug for hjælp :-(


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du har af materiale at basere din analyse på,, men en komparativ analyse af kilder (kildekritik) der siger noget om opdragelse og kvinderollerne ved de to typer ville være mit umiddelbare bud på hvordan du løser opgaven..


Svar #2
12. april 2011 af Mis Jensen (Slettet)

Jeg har 1 kilde, en dansk undersøgelse omkring børnearbejde som jeg vil bruge. men omkring kvindernes rolle har jeg ingen kilde, det kun hvad jeg har udfrabøger .. ved ikke om det er godt nok??


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. april 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Som sådan er det godt nok.. Metodemæssigt kan du så bare sige at du anvender grundbogsmateriale som netop bygger på kildekritik, og at det for dig er muligt at tjekke op på disse kilder, hvor du forventer at se det samme ud af de kilder som forfatteren af bogen har brugt..


Svar #4
12. april 2011 af Mis Jensen (Slettet)

ved du muligvis om der var en stor forskel fra hvordan kvindes rolle var i landarbejderfamilien i forhold til arbejderfamilien i byerne?


Skriv et svar til: komparativ analyse af arbejder og landarbejderfamilien!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.