Matematik
Ligningsløsning
17. maj 2005 af
Veeand (Slettet)
Godaften.
Jeg har lidt svært ved at finde c i denne ligning:
62,5= (100)/(1+c*e^(-0,2185*40))
Først ville jeg gange med nævneren, men det går lidt galt.
Jeg har lidt svært ved at finde c i denne ligning:
62,5= (100)/(1+c*e^(-0,2185*40))
Først ville jeg gange med nævneren, men det går lidt galt.
Svar #1
17. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)
62,5 = (100)/(1+c*e^(-0,2185*40))
<=>
62,5*(1+c*e^(-0,2185*40)) = 100
<=>
62,5+62,5*c*e^(-0,2185*40) = 100
<=>
62,5*c*e^(-0,2185*40) = 37,5
<=>
c = 37,5/(62,5*e^(-0,2185*40))
<=>
62,5*(1+c*e^(-0,2185*40)) = 100
<=>
62,5+62,5*c*e^(-0,2185*40) = 100
<=>
62,5*c*e^(-0,2185*40) = 37,5
<=>
c = 37,5/(62,5*e^(-0,2185*40))
Skriv et svar til: Ligningsløsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
