Matematik

hældningskoefficienteni trigonometri

23. april 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej

hvordan finder jeg hældningskoefficienten af

h(x)= 2*sin(x) * sec^2(x) + cos(3x) 


Svar #1
23. april 2011 af natasjah (Slettet)

 er dette rigtigt indtil videre 

h(x)=2*sin(x) * sec^2(x) + cos(3x)

h(x)= 2*sin(x)*tanx + cos(3x) 

h(x)= 2*cosx * tanx+cos(3x) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2011 af mathon

    h '(x) = 2·cos(x)  +  2·sec(x)·sec(x)·tan(x)  -  3·sin(x)  =  2·cos(x) + 2·sec2(x)·tan(x) - 3·sin(x)


Svar #3
23. april 2011 af natasjah (Slettet)

 tak men hvordan finder jeg ud af hvornår x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2011 af mathon

korrektion af #2

    h '(x) = 2cos(x)·sec2(x) + 2sin(x)·2·sec(x)·sec(x)·tan(x) - 3sin(3x) =
                                           2sec2(x)·(cos(x) + 2sin(x)·tan(x)) - 3sin(3x)

   


Svar #5
23. april 2011 af natasjah (Slettet)

 ok tak. 


Skriv et svar til: hældningskoefficienteni trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.