Matematik

hvordan er det nu lige med de der x'er?

23. april 2011 af xchristinak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan er det nu lige man regner sådan noget her ud, når tingene er opløftet i 2 og 3.

x^3+x-1/x^2=3

x≠0

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2011 af Anxyous (Slettet)

Redigeret: Det var forkert.

Løs den som en tredjegradsligning.


Svar #2
23. april 2011 af xchristinak (Slettet)

hov jeg kan se jeg har skrevet =3
det skal rettes til =-3


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Prøv at sætte nogle parenteser på.


Svar #4
23. april 2011 af xchristinak (Slettet)

jeg forstår ikke dine svar.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2011 af peter lind

Den kan kun løses med et CAS værktøj.


Skriv et svar til: hvordan er det nu lige med de der x'er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.