Fysik

haster

28. april 2011 af nana230 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen har lige brug for hjælp! på forhånd tak:D

Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n=1 og n=2 i hydrogen er 10,2 eV

a. hvor stor er energiforskelen i joule

b. hvilken frekevens har den ståling der udsendes når elektroner springer fra tilstand 2 til tilstand 1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af peter lind

Brug E = h*f, hvor E er energien af fotonen, h er Plancks konstant og f er frekvensen


Svar #2
28. april 2011 af nana230 (Slettet)

forstår jeg ik? den kan jeg jo ik bruge til opg a


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2011 af BrainStorm (Slettet)

måle enheden for energi E , er Joule, ligesom måleendheden for væske er liter!


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.