Matematik

1^2-4*1,5*4 = ?

29. april 2011 af mr.troublemaker (Slettet) - Niveau: C-niveau

 som spørgsmålet antyder - hvad giver dette resultat? straks svar belønnes med flot smiley


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2011 af maddse (Slettet)

12 - (4*1.5)*4  = 1 - 6*4 = 1- 24 = -23


Svar #2
29. april 2011 af mr.troublemaker (Slettet)

 tusind tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2011 af Bootstrap (Slettet)

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys/th_SmileyBeautiful.gif?t=1302614963


Skriv et svar til: 1^2-4*1,5*4 = ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.