Studievalg og videregående studie

Supplering af Tysk B

30. april 2011 af TheSimsJeppe2 (Slettet)

 Hej !   :D

Jeg står i den meget i uheldige situation, at jeg li' har fundet ud af jeg ikk' bestod Tysk B for to år siden (blev student sidste år). Jeg dumpede BIG TIME til eksamen, men havde bestået med mine årskarakter - så tænkte ikk' mere over det.

Nu har jeg så efter et lille hygge år søgt ind på filosofi uddannelsen, hvor de har svaret tilbage at de ikk' kan optage mig, da jeg ikk' har bestået Tysk B.

De anbefaler mig at ta' studiet igen ved supplering og fremsende dem mine optagelsespapir, da jeg derfor stadig kan komme ind på studiet. Problemet er bare, at jeg ingen anelse har om hvordan jeg supplere mit Tysk B?

Jeg vil helst ha' det overstået så hurtigt som muligt. Jeg bor i Kolding, og vil helst gå på en skole forholdsvis tæt på (Fredericia, Middelfart, Vejle etc.). Jeg kan bare ikk' rigtig finde noget sted, hvor det er muligt?

Tænkte derfor om der ikk' var en venlig sjæl et sted derude, der kunne guide mig lidt igennem hvordan man ansøger sådan noget - og hvor man overhovedet kan?   :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. april 2011 af Pettson

Hjemmesiden, der indeholder - eller kan lede dig til - oplysninger om gymnasiale suppleringskurser, hedder http://www.gsdanmark.dk/.


Skriv et svar til: Supplering af Tysk B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.