Fysik
kulafbrænding
18. maj 2005 af
bully (Slettet)
hej..!
jeg ville lige høre om der var nogen der ved hvad So3+h2O er, og So2+H2O,
mit egent gæt er at So3+H2O = H2So3O
og : So2+H2o = H2So2O
men er ikke hel stærk i det, så ville gerne hvis nogen gad hjælpe mig,
MVH Bully
jeg ville lige høre om der var nogen der ved hvad So3+h2O er, og So2+H2O,
mit egent gæt er at So3+H2O = H2So3O
og : So2+H2o = H2So2O
men er ikke hel stærk i det, så ville gerne hvis nogen gad hjælpe mig,
MVH Bully
Svar #1
18. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)
Gah, nærmere:
SO3 + H2O --> H2SO4 (svovlsyre)
SO2 + H2O --> H2SO3 (svovlsyrling)
SO3 + H2O --> H2SO4 (svovlsyre)
SO2 + H2O --> H2SO3 (svovlsyrling)
Skriv et svar til: kulafbrænding
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
