Matematik

Hjælp søges

01. maj 2011 af andreas966 (Slettet)

hej har fået denne opgave :

en liter er 1000 cm

hvor stor en brøkdel er

a) 250 cm     b)375cm   c)750cm

håber der nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2011 af SuneChr

Liter angives i cm3  kubikcentimeter og ikke i cm, som er mål for længder.

a)  250 cm3  =  250 / 1000    =  1 / 4

b) 375 cm3  =  375 / 1000   =   3 / 8

c)  750 cm3  =  750 / 1000   =   3 / 4

En passende overskrift kunne være:   Brøker.


Svar #2
02. maj 2011 af andreas966 (Slettet)

ok mange tak for svar


Skriv et svar til: Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.