Matematik

Bestem de eksakte værdier for kateterne

01. maj 2011 af Studieforbedredelse (Slettet)

Hej.
Jeg har en opgave der driller lidt. Ville lige se om nogle herinde kunne, give et hint på, hvordan man løser denne opgave.

I en retvinklet trekant er forskellen mellem kateterne 4 og trekantens areal er 3.
a) Bestem de eksakte værdier for kateterne
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

½ * x * (x+4) = 3

Løs ligningen ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2011 af SuneChr

Den ene katete kaldes x. Den anden 4 + x.       Arealet:    ½· x· (4 + x)  =  3   Løs denne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

trekantens aeal   T = ½*a*b      a og b er kateterne              Den ene katete foreksempel a = a+4  fordi forskellen er 4 


Skriv et svar til: Bestem de eksakte værdier for kateterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.