Matematik

lommeregner TI-84plus P=4,000,000∙ (0.0064340301 )/(1-(1+0.0064340301)^(-1188) )

01. maj 2011 af mfrlls (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan taster man følgende formel korrekt ind??
P=4,000,000· 0.0064340301 /1-(1+0.0064340301)-1188
?? det er et lån over 99 år med en årlig rate på 8%
den månedlige er dermed 0.6% ca = 0.0064340301
 


Skriv et svar til: lommeregner TI-84plus P=4,000,000∙ (0.0064340301 )/(1-(1+0.0064340301)^(-1188) )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.