Matematik

Reduktion

03. maj 2011 af kiskiss (Slettet) - Niveau: B-niveau

Lad p og q være to positive tal, hvor p>q. Om tallene a, b og c gælder, at
a = √pq  , b = (p-q)/2    og c = (p+q)/2

Jeg skal gøre rede for at a2 + b2 = c2.
Hvad gør jeg?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt udtrykkene for a og b i a2 + b2 og vis, at det er lig med c2 , hvor udtrykket for c indsættes i c2 .


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.