Fysik

Globtik Tokyo

08. maj 2011 af Lullul (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen som kan hjælp mig med opgave b og c, som er vedhæftet her?

Vedhæftet fil: Globtik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

b) Du beregner accelerationen ved a = Δv / Δt. Benyt t = 300 og t = 500 og de tilsvarende hastigheder .

c) Du foretager en lineær regression ud fra datamaterialet, hvorved du finder v(t). Løs nu ∫ v(t)dt i intervallet 0 til 1000 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2012 af Aterkan (Slettet)

Hej Hvordan har du lavet a


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt formlen for kinetisk energi

Ekin = (1/2)·m·v2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2012 af Aterkan (Slettet)

tak

 


Skriv et svar til: Globtik Tokyo

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.