Matematik

sandsynlighed haster

11. maj 2011 af øhmmm (Slettet)

i en pose ligger der 5 røde, 3 blå og 4 gule bolcher. hvis du uden at kigge stikker hånden ned og tager et

hvad er så sandynligheden for at det er

a gult

b blåt

c ikke rødt

d rødt ell. blåt

e hvidt


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af mette48 (Slettet)

s = antal ønskede valg / samlet antal mulige valg

a) antal gule/samlet antal


Svar #2
11. maj 2011 af øhmmm (Slettet)

den har jeg lavet jeg kan bare ikke finde ud af c'eren, d'eren og e'eren


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2011 af mette48 (Slettet)

c ikke rødt              antal ikke røde = samlet antal-antal røde


d rødt ell. blåt         antal = antal røde+antal blå

e hvidt                    antal hvide=0
 


Svar #4
11. maj 2011 af øhmmm (Slettet)

så altså

c) = 3+4: 12*100= 58,33 %

d) 5+4:12*100= 75 %

e) 0:12*100= 0 %

er det rigtig eller er det forkert ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2011 af mette48 (Slettet)

Bort set fra at du sjusker lidt

c) = (3+4): 12*100= 58,33 %

d) (5+4):12*100= 75 %

du mangler parenteserne er det OK


Svar #6
11. maj 2011 af øhmmm (Slettet)

ok og det er bare det

tak


Skriv et svar til: sandsynlighed haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.