International økonomi

Statskundskab el. International Business and Politics?

11. maj 2011 af IkkeEuforisk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.

Jeg er UTROLIG meget i tvivl om jeg skal vælge Statskundskab (KU, AU) eller International Business and Politics (CBS). Så ville være rart at få noget feedback fra nogen som går på et af studierne eller nogen der evt. 'ved noget om det'.

Jeg ved ikke hvad jeg vil være i sidste ende. Men jeg interesserer mig meget for politik og samfundsforhold. Mest af alt internationale forhold og mindre danske nationale forhold. Derfor burde IBP være bedst, men må indrømme at jeg er lidt bange for alt det erhvervsøkonomiske (mikro- og virksomhedsøkonomi), det tror jeg bestemt ikke er min stærke side. Også taget oveni at man skal begynde at læse det på engelsk. 

Lige nu ligger jeg mest til Statskundskab, for den virker 'mere mig', fordi jeg ikke er det store økonomiøre, men igen virker IBP mere progressiv, hvis man gerne vil til udlandet (især USA) og arbejde i fremtiden.

Det er lidt rodet det hele, men alt hvad du evt. kan svare til mine ovennævnte tanker vil være en STOR hjælp, for jeg ved sku ikke hvad jeg skal gøre.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2011 af Mathiasvalsgaard (Slettet)

 Jeg frisker lige den her op, da jeg går med præcis samme overvejelser (dog uden AU.. Jylland er sgu for stor en mundfuld ;) )


Skriv et svar til: Statskundskab el. International Business and Politics?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.