Matematik
Integralregning
Hej allesammen
Det er efterhånden et stykke tid siden at jeg har regnet med integraler og er derfor lidt rusten inden for dette.
Opgaven lyder:
Løs følgende integralregningsopgave:
∫((x-3)*(x2-6x+10)3,3,4)
Altså 3 er nedre grænse mens 4 er øvre.
Nogen der kan hjælpe mig???
Svar #3
14. maj 2011 af mathon
3∫4(x-3)·(x2-6x+10)3dx = 3∫4(x2-6x+10)3·(x-3)dx = 1∫2 u3(1/2)du = (1/2)·1∫2 u3du =
Svar #6
18. maj 2011 af mathon
nej
(1/2)·1∫2 u3du = (1/2)·[(1/4)·u4]12 = (1/2)·(1/4)·[u4]12 = (1/8)·(24-14) = (1/8)·(16-1) = (15/8) = 1,875
Svar #7
18. maj 2011 af torpedoen (Slettet)
Tak Mathon , jeg har bare et enkelt spørgsmål, hvordan kommer du fra 3∫4(x2-6x+10)3·(x-3)dx til 1∫2 u3(1/2)du
Er med på det hele men fårstår ikke hvordan du får 3∫4 til at blive 1∫2 hvorfor bliver dette ændret ? (:
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
