Matematik

Trekanter

15. maj 2011 af MalteLONG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen der evt. kan hjælpe mig med den her opgave, der jeg er lidt lost i den. Forstår ikke hvad jeg skal gøre og hvordan.

Opgaven er forresten vedhæftet i et dokument.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opgave.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2011 af AskTheAfghan

1. Hvor mange gange er længden af |AB| større end |A'B'|?   Svar;   |AB| / |A'B'| = 1,28125

Det samme gælder for alle siderne..

            |BC| / |B'C'| = 1,28125  ⇔  |BC| = 1,28125 · |B'C'|  ⇔  |BC| = 1,28125 · 5,1 ⇒ 6,53

2. Vinkel A = 47,2 º      .. 

      sin(A) = modstående k. /hypotenusen    ⇔    mod = sin(A) · hyp    ⇔    mod = sin(47,2) · 4,1

3. Du kan beregne det vha. Pythagoras' læresætning.

4. |AD| + |DC| = |AC| . Find så ud af, hvad |A'C'| giver, når |AC| / |A'C'| = 1,28125


Svar #2
15. maj 2011 af MalteLONG (Slettet)

#1
Har et spørgsmål ti to'eren, lille a, hvordan finder jeg den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2011 af AskTheAfghan

Den er skrevet op i #2...

                sin(A) = a/hypotenusen    ⇔    a = sin(A) ·hypotenusen


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2011 af cathi (Slettet)

Er det gymnasie-niveau?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2011 af AskTheAfghan

#4

Muligvis.. Det er 9-10. klasse niveau efter min mening.


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.