Almen studieforberedelse (AT)

AT (dansk A, religion C)

17. maj 2011 af GerdaRep (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej !

Jeg skal op i AT, dansk A og religion C. Min AT skal handle om overvågning og jeg har valg at arbejde med filmen "The Island" . 

 Problemformulering
Jeg vil undersøge hvordan kloning fremstilles i science-fiktion filmen ”The Island” (2005) i forhold til overvågning, og analysere og fortolke filmen med henblik på etikken, samt komme med en vurdering.

-1.Jeg vil komme ind på: genre, referat, ”Plot points” modellen, berettermodellen, fortæller, personkarakteristik, tid, miljø, budskad.
-2. Undersøgelse + Fortolkning: Hvorfor stilles kloning i dårlig lys?
-3. Vurdering: Hvilke etiske problemer opstår der og kan et menneske tage Guds plads?

Jeg er lidt lost da jeg tvivler på, at min mundlig fremlæggelse kommer til at ligge på det rette niveau. Og ved ikke lige hvordan det er bedst at få religion og dansk til at hænge godt sammen?   :( 

Nogen derude som sidder  med nogle guldkorn ideer til min opgave? (evt. også svar på problemformuleringen/problemstillinger)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2011 af JJ-cool (Slettet)

du har ærlig talt et problem, fordi de to fag er alt for ens i forhold til de faglige mål i faget med to faglige tilgange.Forstår ærlig talt ikke, hvordan dine vejledere har accepteret dine fag, for det er reelt dit problem at vælge fag, der har så meget  "kant" rent metodisk til hinanden, at du kan skelne dem fra hinanden. det er jo et at de centrale mål, at du kan vurdere, hvorldes de to fag adskiller sig fra hinanden, kan belyse aspekter  i din sag, som det andet fag ikke kan.
 

For yderligere råd og vejledning videre på pb!!


Skriv et svar til: AT (dansk A, religion C)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.