Engelsk

Synes I jeg skal klage...

20. maj 2011 af mm :) (Slettet)

Hej.

Jeg ved ikke om det er muligt at klage over årskarakterer, men jeg har fornyligt set min afsluttende årskarakter i engelsk A hvor jeg har fået 10. Men i de sidste to standpunkskarakterer havde jeg fået 12. Jeg har alt haft 14 afleveringer i engelsk hvor jeg i alle sammen har fået 12, undtagen 4, hvor jeg har fået 7 (det var før jeg fik standpunkskarakter anden gang), 10 og "11" (må regnes som et 10 med pil op?) og igen 10. I den allersidste aflevering fik jeg 12. I terminsprøven har jeg også fået 12. Så jeg forstår ikke rigtigt hvorfor jeg pludselig er gået ned... Og så i afsluttende karakter, hvor jeg normalt oplever, at lærerne vælger at være mindre strenge.

Synes I at jeg har en god grund til at klage og at jeg vil få medhold? Jeg vil ikke virke grådig... for jeg ved godt at folk vil sige at 10 også er en god karakter, men det betyder noget for mit gennemsnit, og det er ærgerligt at jeg ikke har fået det karakter jeg synes jeg fortjener. Det er jo ikke fordi jeg i terminsprøven lige pludselig fik mindre end 12 og derved give lærerne grund til at tænke "ej, jeg tror altså ikke hun vil klare lige så godt til eksamen, hun bruger nok mere tid på afleveringerne derhjemme", det er jo ikke rigtigt...

P.S.: Jeg har ikke snakket med min lærer endnu, jeg har aldrig snakket med hende om karakterer fordi jeg ikke havde grund til at klage over mine 12-taller i de sidste to standpunkskarakterer... Jeg har skrevet en email til hende i går som hun ikke svaret på endnu.


Svar #1
20. maj 2011 af mm :) (Slettet)

Som i nok kan regne ud, er det skriftlig engelsk jeg taler om. Jeg glemte at nævne det før.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2011 af marip1 (Slettet)

 Vent og se hvad din lærer svarer og så må du tage stilling til det bagefter


Svar #3
20. maj 2011 af mm :) (Slettet)

Ja, jeg vil bare vide hvad folk synes... om de måske har oplevet det før. Det er lidt svært ikke at tænke på.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2011 af Sandrax (Slettet)

Synes da helt klart du skal klage! Så vidt jeg kan se, har din lærer intet grundlag for at trække dig ned!!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2011 af over9000

Jeg ville klage. Der kan ikke komme noget skidt ud af det i dit tilfælde.


Svar #6
20. maj 2011 af mm :) (Slettet)

Synes i ikke det vil være lidt ubehagligt når jeg skal til mundtlig eksamen i engelsk, hvor hun jo skal være eksaminator?


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2011 af over9000

snak med hende inden du klager så :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. maj 2011 af exatb

Jeg ville ikke spilde min tid på brokkerier for at få 12 i stedet for 10, medmindre 12 tallet var afgørende for om jeg kunne opnå det gennemsnit der gav adgang til drømmeuddannelsen..


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. maj 2011 af turboweekend (Slettet)

 Jeg synes ikke at du skal klage/brokke dig, men bare sige til hende at du godt kunne tænke dig at vide hvad det er der har gjort, at du er rykket en karakter ned.. :)

 

Skriv et svar til: Synes I jeg skal klage...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.