Matematik

vilkårlig trekant

22. maj 2011 af jesper101 (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal finde længden af siden c. ved at arealet a trekanten= 10, sin(B)= 0,5 og siden a= 4. ved ikke hvad jeg skal gøre her fra.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2011 af mathon

                          2T = 2·10 = a·c·sin(B)

                          c = 20/(4·0,5)


Svar #2
22. maj 2011 af jesper101 (Slettet)

hvad kommer de 2T af?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af mathon

          T er trekantsarealet


Svar #4
22. maj 2011 af jesper101 (Slettet)

ved jeg godt, men hvorfor må man gange det med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2011 af mathon

                            T = (1/2)·a·c·sin(B)

                            2T = a·c·sin(B)


Svar #6
22. maj 2011 af jesper101 (Slettet)

ok.

skal lige høre om min metode er meget forkert.

(1/2)·a·c·sin(B)=T

(1/2)·a·sin(B)-T=-c

eller jeg helt galt på den.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2011 af mathon

                   ...du er helt gal på den...

et intensivt kursus i reduktion ville skabe en begyndende matematiker...


Svar #8
22. maj 2011 af jesper101 (Slettet)

tænkte det nok. men tak for hjælpen


Skriv et svar til: vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.