Matematik

Cosinus relationen

24. maj 2011 af Gaggleton (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle!

er der nogen der skridt for skridt kan isolere Cos(C) i dette udtryk :) ???

c^2=a^2+b^2-2*a*b*cos(C) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2011 af mathon

                       2ab·cos(C) = (a2 + b2 - c2)

                       cos(C) = (a2 + b2 - c2) / (2ab)


Skriv et svar til: Cosinus relationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.