Matematik

f ' (x)

25. maj 2011 af Px (Slettet)

 f(x) = x^7 bestem f ' (x)
hvordan er det nu man gøre det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2011 af loover01 (Slettet)

Man differentierer:

f'(x)=7x6


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2011 af Megatron1 (Slettet)

Når f(x)=x7=xn

er

f'(x) = n*xn-1=7*x7-1=7x6


Skriv et svar til: f ' (x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.