Matematik

f(x)=b*x^a. hjælp.

29. maj 2011 af sofie1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Nogle der kan hjælpe??

Tabellen viser sammenhørende værdier af løbedistance og den tid, det tager en kondiløber
at løbe distancen.


Løbedistance (km) 5 10 15 20
Løberens tid på distancen (sekunder) 1024 2136 3282 4453


I en model antages det, at kondiløberens tid som funktion af distancen er af typen
f (x)=b⋅xa ,
hvor x er distancen (målt i km), og f (x) er kondiløberens tid (målt i sekunder).


a) Bestem tallene a og b . (har jeg fundet)


b) Bestem ved hjælp af f kondiløberens tid på en maraton, som er 42,195 km.

-det er opg b jeg har problemer med.. skal jeg bare sige f(42,195) ?


Brugbart svar (4)

Svar #1
29. maj 2011 af Hmm-Lars (Slettet)

Ja præcis...


Svar #2
29. maj 2011 af sofie1993 (Slettet)

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2013 af UGxs (Slettet)

hvordan har du lavet a) ? 


Skriv et svar til: f(x)=b*x^a. hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.