Matematik

kvadrat-tal

29. maj 2011 af aniama (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Find summen af samtlige kvadrat tal i talrækken fra 1-100(incl)

    tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. maj 2011 af kaspkasp (Slettet)

 1*1=1

2*2=4

3*3=6

4*4=16

5*5=25

6*6=36

7*7=49

8*8?64

9*9=81

10*10=100 

There you go

//kasper


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. maj 2011 af SuneChr

12 + 22 + 32 + 42 + ............. + n2     =    n·(n + 1 )·( 2·n + 1 ) / 6

Indsæt  n = 100   til højre.


Brugbart svar (2)

Svar #3
29. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

#2:

1002 er lig 10.000, og ligger dermed ikke i talrækken.


Svar #4
29. maj 2011 af aniama (Slettet)

 tusind tak


Skriv et svar til: kvadrat-tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.