Matematik

Reducér

29. maj 2011 af gona94 (Slettet)

 (3w-5)^2

9w+25 , men så skal man også minus de 2 produkter med 29w og 225 kan ikke hel finde ud af det med talene


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

(3w-5)*(3w-5)        du får også minus  et dobbelt produkt når du ganger ledene sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2011 af Basti88 (Slettet)

(3w-5)^2 = (3w-5)*(3w-5) = (3w)^2+2*3w*(-5)+(-5)^2 = ????

Så skal du bare selv regne det sidste ud.....

Generelt omkring reduktion: (x-y)^2 = 2*x*(-y)+x^2+(-y)^2


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.