Engelsk

Engelsk eksamen - B nivaeu

30. maj 2011 af Kim987 (Slettet)

 Hej alle :) . 

Hvordan forbereder man sig bedst til en engelsk eksamen B-nivaeu. Jeg skal op i næste uge, så jeg har forholdsvis god tid :) . Evt. nogle der har været oppe, og som kan give nogle gode råd :) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

Hvis du har 24 timers forberedelse, kan det være en god tidsinvestering at bruge forberedelsestiden godt.  Selv om det lyder kedeligt, så lad vær med at lave aftaler på forberedelsesdagen.

Jeg er selv et fjols til sprog og ville næppe kunne bestå nogetsomhelst der har med sprog at gøre, hvis ikke lige det var på grund af de 24 timers forberedelse. Jeg fik 10 i mundtlig engelsk B.


Svar #2
30. maj 2011 af Kim987 (Slettet)

 Jeg har desværre ikke 24 timers forberedelse :( ... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

Det var synd for så må du starte forberedelserne allerede nu. Men der bliver som trøst også stillet mindre krav, hvis man har mindre forberedelsestid.  :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. maj 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 Lav en oversigt over de tekster, der ligger i pensum samt deres tilhørende temaer. Det er nemmere at overskue, når man skal finde noget at perspektivere eksamensteksten til.

Læs op på analysemodeller (vær bevidst om hvilke genrer du kan komme op i) og øv udtale - det kan fx være med en læsegruppe, hvor I snakker engelsk til hinanden.

På selve dagen før eksamen: tal en masse engelsk (med en person eller med dig selv afhængig af muligheder) for nærmest at "opvarme" både stemmebåndet og engelskudtalen. Hvis man ikke taler engelsk til daglig, kan det nemlig tage lidt tid at tilvænne stemmen de engelske lyde.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2011 af backus

- - -

De bedste hilsner

Niels 


Skriv et svar til: Engelsk eksamen - B nivaeu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.