Matematik

Omskriv..

05. juni 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hvordan omskriver man brøker? (glemte lige at sige at de skal omskrives til blandet tal.)

Fx. 12 / 5 = ?

- Tak for hjælpen på forhånd. (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Du kan omskrive til decimaltal:

12/5 = 2 2/5 = 2,4 .

Eller procent:

2,4*100% = 240 %


Svar #2
05. juni 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Okay.. men hvad er det eller hvordan er det jeg skal gøre? for har flere af den slags opg. så det vil være rat at vide (;


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Du foretager en almindelig division med dine talværdier.

5 går to gange op i 12 og tilbage har du så:

2 2/5 , hvor 2/5 kan skrives som decimalen 0,4.

Derfor fås 2,4 .


Svar #4
05. juni 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Ehm.. okay.. 


Skriv et svar til: Omskriv..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.