Oldtidskundskab
figur = et legmes begrænsning?
24. maj 2005 af
qwer17 (Slettet)
figur = et legmes begrænsning? hvad menes der med dette? og farve ? en udstrømning fra figuren
Svar #1
25. maj 2005 af FredeW (Slettet)
Det er fra "Menon"?
Sokrates søger en absolut definition på begrebet figur (for at anskueliggøre over for Menon, hvordan han ligeledes søger en absolut definition på godhed): Det, han mener er fælles for alle figurer, er netop det, at de er et afgrænset legeme - altså har en endelig udstrækning... (det er sgu svært at forklare ordentligt ;-))
Det samme princip gør sig gældende med farverne
Sokrates søger en absolut definition på begrebet figur (for at anskueliggøre over for Menon, hvordan han ligeledes søger en absolut definition på godhed): Det, han mener er fælles for alle figurer, er netop det, at de er et afgrænset legeme - altså har en endelig udstrækning... (det er sgu svært at forklare ordentligt ;-))
Det samme princip gør sig gældende med farverne
Skriv et svar til: figur = et legmes begrænsning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
