Fysik

Effekttab

06. juni 2011 af Xkaren (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvorfor er effektabet: Ptap=R*I^2

På forhånd tak

- karen


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af goathunter (Slettet)

 Effekten er P=U*I og så bruger man Ohms lov U = R*I og indsætter u i forrige ligning og får derfor P=R*I*I=R*I^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2011 af cathi (Slettet)

er det, den samme formel man bruger til højspænding?


Skriv et svar til: Effekttab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.