Fysik

kWt

07. juni 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej

hvad er en kilowatttime er 3.600.000 J men hvor har man fået dette tal fra?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

1kWh = 1kW·1t = 1kW·3600s = 1000·3600J = 3,6MJ


Svar #2
07. juni 2011 af Ultraviolet (Slettet)

hvad hedder symbolet, η for nyttevirkning?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. juni 2011 af detligegodt (Slettet)

Det hedder eta.... 


Skriv et svar til: kWt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.