Fysik

transformerligning

09. juni 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg forstår ikke tranformerligningen Pp=Up*lp=230V*1A=230W


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2011 af Mac3 (Slettet)

Transformerligningen fortæller dig, at effekten på primærspolen er lig med effekten på sekundærspolen.

Det du har skrevet ovenfor er bare et (halvt) eksempel, der viser effekten i det givne eksempel. Hellere end at kunne transformerligningen. bør du kunne forklare betydningen af den (Hvis man transformerer spændingen et antal gange op ...).


Skriv et svar til: transformerligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.