Andre fag

MEDIEFAG: kritik af projekt

13. juni 2011 af eva1994 - Niveau: C-niveau

 Jeg skal til eksamen på torsdag og skal forbedrede et lille oplæg på to minutter, hvor jeg på en måde "forsvarer" filmen. Her skal jeg komme ind på, hvad der virker godt i filmen, hvad der virker dårligt samt hvordan man kunne have gjort det anderledes. Jeg kunne virkeligt godt bruge noget hjælp fra nogen "udefra", så hvis I gad skrive et par ord ville det være dejligt. Hvis nogen vil høre min tolkning og tanker bag filmen, skal I bare sige til, så kan jeg poste det også.

http://www.youtube.com/watch?v=lhEONY1-Jsk


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. juni 2011 af kathlj (Slettet)

 Super fin film med sans for detaljen som jo kræves til mediefagseksamen. Dog ville jeg gerne høre, hvad jeres bud på budskabet er? Synes at handlingen halter lidt - personligt har jeg i hvert fald svært ved at følge med. 


Svar #2
14. juni 2011 af eva1994

 Det kan jeg godt forstå du siger! Historien er lidt for indviklet i forhold til, hvor kort tid vi har (max 6 min). Men budskabet "burde" kommer lidt ud gennem titlen, "Don't worry". Pigen i filmen er meget forvirret og bekymre sig utroligt meget - måske skulle sige "shit happens" og komme videre, og det er også lidt det hun gør. Vi ser ikke åbentlyst en løsning på problemet, andet end at hun lader fortiden ligge (kufferten symbolisere hendes fortid, bagagen, som volder hende problemer gennem hele filmen). 

Jeg vil selv påpege handlingen/historiens problematikker, men derefter skal jeg også give et bud på hvordan kunne man have lavet den mere simpel og enkel at forstå. Her er jeg lidt lost, for jeg mener :-)


Skriv et svar til: MEDIEFAG: kritik af projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.